Φεβ 21, 2024 | Νεα

Η 11η ARTOZYMΑ έρχεται στη Θεσσαλονίκη 24-26/2/24

Με 35% αύξηση των εκθετηρίων χώρων η 11η ARTOZYMA που διοργανώνεται από τις 24-26 Φεβρουαρίου 2024 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης αποτελεί το σημείο συνάντησης του κλάδου της αρτοζαχαροπλαστικής.

Η φετινή ARTOZYMA, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά από το 2016 και μετά χωρίς την Detrop Boutique, καταγράφει αύξηση εκθετών με έτοιμα προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, τα οποία απευθύνονται σε δίκτυα διανομής, αλυσίδες σούπερ-μάρκετ, καφέ κτλ, ενώ συγκεντρώνει μετά από απουσία στις τελευταίες διοργανώσεις ορισμένες από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης.

Η γαστρονομία και ο δυναμισμός του κλάδου της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής αποτυπώνονται στο πλήθος των εκθετών της ARTOZYMA, που προέρχονται από το πεδίο των πρώτων υλών και των μηχανημάτων ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας και παγωτού, του εξοπλισμού, των εργαλείων, των έτοιμων και ημιέτοιμων προϊόντων, του καφέ-ροφημάτων και μηχανών παρασκευής και της συσκευασίας.

Επίκεντρο της ARTOZYMA είναι οι παράλληλες εκδηλώσεις της με το Bakery Lab και το πρόγραμμα παρουσιάσεων της Εθνικής Ομάδας Αρτοποιίας, καθώς και με τα σεμινάρια του Ιταλού δεξιοτέχνη της υψηλής αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, Matteo Manuini, που θα έρθει στην Έκθεση για να παρουσιάσει νέες τεχνικές για ζύμες φούρνου και ζαχαροπλαστείου.

Ακόμη, θα πραγματοποιηθεί το 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού, καθώς και το δημιουργικό εργαστήρι Pastry Lab, όπου εκλεκτοί και καταξιωμένοι chef της ζαχαροπλαστικής, θα φτιάξουν εμπνευσμένα γλυκά με νέες τεχνοτροπίες και πρωτότυπα υλικά.

Οι επισκέπτες της Έκθεσης θα έχουν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σεμινάρια και workshops, που αφορούν τις νέες τάσεις του κλάδου και την τεχνολογία τροφίμων.

Όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις της ARTOZYMA και το σύνολο της ενημέρωσης για την Έκθεση μπορείτε να τα δείτε στη διεύθυνση της έκθεσης εδώ.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γραφτειτε στο newsletter μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.

Πολιτική χρήσης cookies

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.

Απολύτως Απαραίτητα Cookies

Τα απολύτως απαραίτητα cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου, σας επιτρέπουν να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία του ιστότοπου μας.

Cookies Στατιστικών

Τα Cookies Στατιστικών μας επιτρέπουν να αναγνωρίζουμε και να μετράμε τον αριθμό των επισκεπτών του ιστοτόπου μας καθώς και τον τρόπο που αυτοί κινούνται μέσα στον ιστότοπο όταν τον χρησιμοποιούν. Με αυτό τον τρόπο βελτιώνουμε τη λειτουργία του ιστότοπου διασφαλίζοντας για παράδειγμα ότι οι χρήστες βρίσκουν εύκολα αυτό που ψάχνουν. Όλες οι πληροφορίες που συλλέγονται είναι καταρχήν ανώνυμες και χρησιμοποιούνται μόνο για τη βελτίωση της λειτουργικότητας του ιστότοπου μας.

Cookies Λειτουργικότητας

Πρόκειται για Cookies που σας αναγνωρίζουν όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας. Η χρήση επομένως των Λειτουργικών Cookies μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε περιεχόμενα προσαρμοσμένα στα ενδιαφέροντά σας και να εξοικονομήσουμε το χρόνο που θα χάνατε επανεγγραφόμενοι ή επαναεισάγοντας πληροφορίες, όταν επισκεφθείτε ξανά αυτόν τον ιστότοπο.