Το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον των αρτοποιών και των αρτοζαχαροπλαστών συγκέντρωσαν και φέτος οι καθιερωμένες “Bakery Days” που διοργανώνει η Laoudis Foods κάθε Σεπτέμβρη σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη. Φέτος δόθηκε έμφαση στα πολλά εξειδικευμένα βελτιωτικά, προζύμια και βύνες που διαθέτει η κορυφαία παραγωγός IREKS για την παραγωγή ψωμιών και σνακ, όπως πχ. το νέο Ireks Optilis, ένα πρωτοποριακό βελτιωτικό, ειδικό για ψωμιά αργής ωρίμανσης! Επίσης, οι επισκέπτες δοκίμασαν όλα τα bestseller ψωμιά της Ireks, το νέο Rustic Dinkel Ruchmehl-Brot κ.α.
www.laoudis.gr