Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Chocolate Masterclass της γαλλικής σχολής γαστρονομίας École Lenôtre, που πραγματοποιήθηκε 17-20 Ιουνίου στο Athens Center of Gastronomy της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ. Ο εξαιρετικά ταλαντούχος Έλληνας Chef Formateur Pâtissier Georges Kousanas, Vice-Champion du Monde, καθοδήγησε τους συμμετέχοντες σε ένα γευστικό ταξίδι στον κόσμο της σοκολάτας, εφαρμόζοντας σύγχρονες τεχνικές δημιουργίας.
Το Masterclass, που ανέδειξε και ενίσχυσε τις δεξιότητες των συμμετεχόντων, ολοκληρώθηκε με μια όμορφη τελετή γευσιγνωσίας και απονομής πιστοποιητικών.