Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση – σεμινάριο της FOODSTUFF σε επαγγελματίες του ξενοδοχειακού κλάδου και συγκεκριμένα του ομίλου Tsokos από την Κύπρο, με τη συνεργασία της εταιρείας ANGEO. Στην εκδήλωση, που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο RIVIERA GLYFADA στις 8 και 9 Ιανουαρίου, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλα τα νέα προϊόντα της FOODSTUFF και να παρακολουθήσουν ζωντανά την παρασκευή γλυκών και αλμυρών παρασκευασμάτων, αλλά και ιδιαίτερων προϊόντων για μπουφέ και εστιατόρια ξενοδοχείων, από την τεχνική ομάδα της FOODSTUFF. Ήταν ένα εποικοδομητικό διήμερο και το ραντεβού ανανεώθηκε για την ερχόμενη σεζόν.
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.