Το πρώτο σεμινάριο ζαχαροπλαστικής με την επιμέλεια του νέου Head Chef της Laoudis Chef Academy, Pastry Chef & Chocolate Expert κ. Ilia Nikola, πραγματοποιήθηκε μέσα στο Μάρτιο από την τεχνική ακαδημία της Laoudis Foods. Κατά τη διάρκεια του 3ήμερου σεμιναρίου «The Art of Chocolate», οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να πλουτίσουν τις γνώσεις τους γύρω από τη σοκολάτα, μέσα από 13 προχωρημένες δημιουργίες που περιέλαβε στο εκπαιδευτικό πρόγραμμά του ο διακεκριμένος Σεφ, ο οποίος, μεταξύ άλλων, έχει εργαστεί δίπλα σε κορυφαίους επαγγελματίες, όπως
π.χ. ο φημισμένος Γάλλος MOF Alain Chartier κ.ά.