fbpx

Δεκ 1, 2023 | Νεα

SIRHA EUROPAIN 2024

Η Διεθνής έκθεση Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής και Snacking, επιστρέφει για 25η χρονιά στις 21-24 Ιανουαρίου 2023, προκειμένου να αναδείξει την τεχνογνωσία, την τεχνική και την παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά στον τομέα της αρτοποιίας.

Σύμβολο της παγκόσμιας παράδοσης, το ψωμί αποτελεί βασικό πυλώνα των διατροφικών μας συνηθειών ενώ συνδέεται με το μοίρασμα και τις κοινωνικές εκδηλώσεις.

Η γαλλική αρτοποιία γνωστή και ως « French Bakery », κατέχει περίοπτη θέση: σύμβολο αριστείας, ενσαρκώνει μια πανάρχαια τεχνογνωσία, η οποία μεταδίδεται από γενιά σε γενιά ενώ διαφυλάσσει με πάθος τα μυστικά της τραγανής μπαγκέτας, του ψωμιού με το κιλό και του campagne (του χωριάτικου ψωμιού της Γαλλίας).

Φέτος, η έκθεση γιορτάζει το εμβληματικό αυτό τρόφιμο καθώς και τις πρώτες ύλες που απαιτούνται για την παρασκευή του, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα την προεργασία της ζύμης, την επεξεργασία του σιταριού και των πρώτων υλών μέχρι τη δημιουργία του ψωμιού και το δυναμισμό του κλάδου στο σύνολό του. Η SIRHA EUROPAIN προβάλει τις βιοτεχνίες και τις βιομηχανίες που συμβάλλουν στην ανάπτυξη νέων μοντέλων αρτοποιείων (γλυκά, ποτά, καφέ, εστίαση, υλικά και εξοπλισμός).

Με πάνω από 300 εκθέτες και brands, 15% των οποίων από το εξωτερικό, η SIRHA EUROPAIN σπάει τα σύνορα και προσφέρει μια πλήρη βιτρίνα όλων των ειδών αρτοποιίας. Η έκθεση συγκεντρώνει επαγγελματίες από τον χώρο της γαλλικής και παγκόσμιας αρτοποιίας, της ζαχαροπλαστικής, εστίασης, start-ups. Μεταξύ των εκθετών οι Lesaffre, Moulins Bourgeois, Délice et Création, Pastrybox, Valrhona, Appa, Pavailler Solution..Για 4 μέρες το Παρίσι μετατρέπεται στην πρωτεύουσα της «French Bakery».

ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ SIRHA

ΟΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ

Μια διάκριση για τις καλύτερες καινοτομίες της χρονιάς σε 3 κατηγορίες:

+ Εξοπλισμός / τεχνολογίες / υπηρεσίες

+ Προϊόντα και συστατικά

+ Προϊόντα και υλικά για τη μικρή εστίαση /snacking

 Επιλογή 9 καινοτομιών από μια επιτροπή ειδημόνων από τις 13 Δεκεμβρίου.

Απονομή των βραβείων την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, μέρα έναρξης της έκθεσης.

ZOOM ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

5 ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Sirha Food Forum: Ένας χώρος ανταλλαγής απόψεων και ιδεών μεταξύ επαγγελματιών και διάσημων experts του χώρου σε μια σειρά θεματικών: η τιμή του ψωμιού, η κατάρτιση των νέων αρτοποιών, οι πρώτες ύλες…

– Snack& Street Food * Νέα κατηγορία*

– Αρτοποιία

– Ζαχαροπλαστική : Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ζαχαροπλαστικής & Masterclasses  ζαχαροπλαστικής (23-24 Ιανουαρίου)

– Διαγωνισμοί ψησίματος SIRHA : Ο συγκεκριμένος χώρος υποδέχεται το    Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αρτοποιίας στις 21 και 22 Ιανουαρίου και το Γαλλικό Πρωτάθλημα Σχολών στις 23 και 24 Ιανουαρίου.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ SIRHA FOOD

Μια εφαρμογή που δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να επωφεληθούν στο έπακρο από την έκθεση:

  • Συλλογή των σημαντικότερων πληροφοριών ( πλάνο του χώρου, πρόγραμμα, λίστα εκθετών)
  • Δικτύωση μεταξύ επαγγελματιών και εκθετών
  • Δημιουργία εξατομικευμένου planning
  • Προσωποποιημένο καρνέ διευθύνσεων χάρη στους αισθητήρες ανάγνωσης των ενσωματωμένων καρτών εισόδου.
  • Διαθέσιμα βίντεο και streamings

Αποκτήστε τη δωρεάν κάρτα εισόδου σας στο παρακάτω link

https://pass.sirha-europain.com/en/visitor/professionnel/your-identity.htm

Το Site της έκθεσης : https://www.sirha-europain.com/

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Ελληνογαλλικό Εμπορικό Επιμελητήριο:

Tηλ. 0030 210 36.25.545 / 516
Fax. 0030 210 36.38.106
e-mail [email protected]
www.ccifhel.org.gr

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γραφτειτε στο newsletter μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.