Την ενημέρωση του κοινού για τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα και τις δράσεις που υλοποιούνται με σκοπό τη μείωση πρόσληψης αλατιού από τα τρόφιμα και ειδικότερα το ψωμί είχε στόχο η ημερίδα που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Τρικκαίων με το Σωματείο Αρτοποιών Τρικάλων. Πανεπιστημιακοί και επιστήμονες από το Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, τον Ε.Φ.Ε.Τ. και την Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος τοποθετήθηκαν για τη σημασία του περιορισμού του αλατιού στη διατροφή και της ευαισθητοποίησης του κοινού γύρω από τα ζητήματα διατροφικής υγείας.
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.