Το ΙΕΚ La Chef Levi ενώνει τις δυνάμεις του με την οργάνωση «Μπορούμε» με έναν ξεκάθαρο στόχο. Την εκπαίδευση, την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας με έμφαση στους νέους και τις νέες που απαρτίζουν τις τόσο τις επαγγελματικές όσο και τις οικιακές κουζίνες. Με βάση τα στοιχεία της «Συμμαχίας», Η ετήσια σπατάλη τροφίμων στην Ελλάδα συνολικά και στα 5 στάδια της αλυσίδας αξίας τροφίμων ανέρχεται σε περισσότερους από 2 εκατομμύρια τόνους! Το ΙΕΚ Mαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής-Αρτοποιίας La Chef Levi, αποτελεί το πρώτο που γίνεται μέλος της συμμαχίας.
www.lachef.gr