Το ΙΕΚ La Chef Levi ενώνει τις δυνάμεις του με την οργάνωση «Μπορούμε» με έναν ξεκάθαρο στόχο. Την εκπαίδευση, την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας με έμφαση στους νέους και τις νέες που απαρτίζουν τις τόσο τις επαγγελματικές όσο και τις οικιακές κουζίνες. Με βάση τα στοιχεία της «Συμμαχίας», Η ετήσια σπατάλη τροφίμων στην Ελλάδα συνολικά και στα 5 στάδια της αλυσίδας αξίας τροφίμων ανέρχεται σε περισσότερους από 2 εκατομμύρια τόνους! Το ΙΕΚ Mαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής-Αρτοποιίας La Chef Levi, αποτελεί το πρώτο που γίνεται μέλος της συμμαχίας.
www.lachef.gr
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.