Εφαρμογή ευφάνταστων συνταγών ζαχαροπλαστικής σε παγωτό! Το τεχνικό τμήμα Ζαχαροπλαστικής και Παγωτού της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ, σε συνεργασία με τον προσκεκλημένο Franco Toso, Gelato Master, της FABBRI, δημιούργησε και παρουσίασε σε επιδείξεις στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη στους επαγγελματίες του κλάδου συνταγές που εντυπωσίασαν, συνδυάζοντας μαγικά τη ζαχαροπλαστική δεινότητα με το παγωτό. Τα νέα προϊόντα της FABBRI 1905 – η Βάση IDEA 100 CF, τα απολαυστικά Snackoloso Amarena Nuts & Speculoos, καθώς και το δροσιστικό Nappage Λεμόνι – είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρόγραμμα. Οι συμμετέχοντες δοκίμασαν τις γευστικές προτάσεις ενώ πολύτιμες τεχνικές συμβουλές, ιδέες και προτάσεις συμπλήρωσαν την παρουσίαση.
www.stelioskanakis.gr