Για αφράτο μαλακό ψωμί με πολύ πλούσια γεύση και υγρασία για δημιουργίες sandwich / ψωμί του τοστ / δημιουργίες brunch και Ασιατική, κουζίνα η Millbaker προσφέρει το υλικό SANDO με σεβασμό στην ιαπωνική παράδοση. Σχεδιασμένο μίγμα αλεύρων με ένζυμα, άλευρα οσπρίων και από φύτρες σταριού και με εύκολη διαδικασία συνταγής και υψηλή διατηρισιμότητα έως 7 μέρες, χωρίς γαλακτοματοποιητές και χωρίς συντηρητικά. SANDO mix 100% BSAN01 σε συσκευασία 10 κιλών και SANDO mix 50% KSD50 σε συσκευασία 25 κιλών.
www.trofingred.com