Οι Μύλοι Κρήτης παρουσιάζουν πρώτοι στην ελληνική αγορά ένα μίγμα αλεύρου, ειδικό για παρασκευή Pinsa, ελληνικής παραγωγής. Η Pinsa Romana είναι ένα είδος πίτσας που έχει αποκτήσει δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια για την ελαφριά και αέρινη κρούστα της, η οποία επιτυγχάνεται μέσω ενός μίγματος αλεύρων: αλεύρι ρυζιού, αλεύρι σίτου και αλεύρι σόγιας. Το μίγμα αλεύρου για Pinsa δίνει ελαστικό ζυμάρι με αντοχή στην καταπόνηση και σταθερό αποτέλεσμα, για αυθεντική ιταλική Pinsa, σε διάφορες συνταγές και παραλλαγές.
www.mills.gr