H GELATO & BAKERY EXPERTS, επίσημος αντιπρόσωπος των δύο παραδοσιακών ιταλικών εταιριών παγωτού, της GIUSO (1919) και της PERNIGOTTI (1860), προσφέρει ήδη στην ελληνική αγορά τις νέες ύλες που κυκλοφόρησαν φέτος για τη δημιουργία αυθεντικού χειροποίητου gelato! Tα 17 νέα προϊόντα για το 2023, όλες τις κορυφαίες πρώτες ύλες των δύο σπουδαίων παραγωγών και μια νέα, πρωτότυπη συνταγή για την αξιοποίηση του εναπομείναντος παγωτού και τη μετατροπή του σε semifreddo, μπορείτε να δείτε στο φετινό συνταγολόγιο της G&B Experts και στο www.gnbexperts.gr.