από τον Γιώργο Κόστιουτσουκ, Υπεύθυνο Τεχνικού Τμήματος Ζαχαροπλαστικής ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ
Χτυπάμε το Plombiere με την Panna Cotta. Στη συνέχεια, αναδεύουμε το Fond Royale με το νερό και το προσθέτουμε στο πρώτο μείγμα. Τέλος, ενσωματώνουμε τη χτυπημένη κρέμα γάλακτος.
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το σύρμα για 4 λεπτά στην 3η ταχύτητα. Ψήσιμο: Σε λαμαρίνα, σε αερόθερμο φούρνο στους 170°C ή σε ταμπανωτό για 190°C για ±15 λεπτά.
Ζεσταίνουμε όλα τα υλικά μαζί στους 50 - 60°C.
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το φτερό για περίπου 3 λεπτά, μέχρι η ζύμη να ομογενοποιηθεί. Παγώνουμε. Ανοίγουμε φύλλο σε πάχος 2,5 χιλ. και κόβουμε με στρογγυλό κουπ πατ διαμέτρου 7 εκ.
Σε ειδική φόρμα σιλικόνης, με σχήμα κερασιού τοποθετούμε μια στρώση Κρέμα Πανακότα. Συνεχίζουμε με ένα κομμάτι Παντεσπάνι Σοκολάτα. Έπειτα, τοποθετούμε μερικά κομμάτια φρούτου Amarena 18/20 FABBRI και κλείνουμε με μια ακόμα στρώση Κρέμα Πανακότα. Καταψύχουμε και επικαλύπτουμε με Επικάλυψη Nappage Amarena. Τέλος, τοποθετούμε πάνω στους δίσκους τραγανής βάσης από Pâte Sucrée.
Ingredients
Directions
Χτυπάμε το Plombiere με την Panna Cotta. Στη συνέχεια, αναδεύουμε το Fond Royale με το νερό και το προσθέτουμε στο πρώτο μείγμα. Τέλος, ενσωματώνουμε τη χτυπημένη κρέμα γάλακτος.
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το σύρμα για 4 λεπτά στην 3η ταχύτητα. Ψήσιμο: Σε λαμαρίνα, σε αερόθερμο φούρνο στους 170°C ή σε ταμπανωτό για 190°C για ±15 λεπτά.
Ζεσταίνουμε όλα τα υλικά μαζί στους 50 - 60°C.
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το φτερό για περίπου 3 λεπτά, μέχρι η ζύμη να ομογενοποιηθεί. Παγώνουμε. Ανοίγουμε φύλλο σε πάχος 2,5 χιλ. και κόβουμε με στρογγυλό κουπ πατ διαμέτρου 7 εκ.
Σε ειδική φόρμα σιλικόνης, με σχήμα κερασιού τοποθετούμε μια στρώση Κρέμα Πανακότα. Συνεχίζουμε με ένα κομμάτι Παντεσπάνι Σοκολάτα. Έπειτα, τοποθετούμε μερικά κομμάτια φρούτου Amarena 18/20 FABBRI και κλείνουμε με μια ακόμα στρώση Κρέμα Πανακότα. Καταψύχουμε και επικαλύπτουμε με Επικάλυψη Nappage Amarena. Τέλος, τοποθετούμε πάνω στους δίσκους τραγανής βάσης από Pâte Sucrée.