fbpx

από | Ιούν 12, 2024 | Τεχνικά Θέματα

Νωπή μαγιά αργής ωρίμανσης 1895 της Lesaffre

L’hirondelle 1895 η μαγιά της Lesaffre, που εγγυάται συνεχή σταθερή, ζύμωση για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα ψωμιού.

Τι είναι η μαγια L’hirondelle 1895

Η καινοτομία της L’hirondelle 1895 είναι ότι χρησιμοποιεί ένα στέλεχος του κλασικού μύκητα της μαγιάς saccharomyces cerevisiae με το χαμηλότερο ποσοστό ιμβερτάσης σε σχέση με τη συμβατική μαγιά. Έτσι η ωρίμανση ξεκινά αργά και κορυφώνεται στα 5 πρώτα λεπτά του ψησίματος.
Η L’hirondelle 1895 είναι η μοναδική μαγιά σχεδιασμένη για αργή και ελεγχόμενη ωρίμανση. Την καθιστά εξαιρετική επιλογή και για το καλοκαίρι όπου οι συνθήκες εργαστήριου συχνά ξεπερνούν τους 30°C . Συνδυάζει αργή έναρξη της ζύμωσης και συνεργάζεται εξαιρετικά με τα ζωντανά προζύμια. Δημιουργεί προϊόντα αργής ωρίμανσης μέγιστης ποιότητας. Επίσης είναι ένα προϊόν clean label, όπως όλες οι μαγιές. Βελτιώνει τον όγκο, την εμφάνιση και την γεύση των τελικών προϊόντων. Σε αντίθεση με την κλασική μαγιά, αναπτύσσει αργά την ζυμωτική της ικανότητα και συνδυάζεται εξαιρετικά είτε με τα ζωντανά προζύμια της Lesaffre, είτε παραγωγής του αρτοποιού.

Οφέλη και πλεονεκτήματα που προσφέρει στον αρτοποιό

  • Εξειδικευμένη, ειδικά για την τεχνική της αργής και ελεγχόμενης ωρίμανσης
  • Ιδανική επιλογή όταν το εργαστήριο έχει υψηλές θερμοκρασίες
  • Ρυθμίζει τον ρυθμό ωρίμανσης με αργό και ελεγχόμενο τρόπο
  • Αναδεικνύει ποιοτικά όλα τα ζυμάρια σε γεύση, εμφάνιση και όγκο, χωρίς να δίνει την γεύση της υπερβολικής μαγιάς
  • Ιδανική για ζυμάρια που μπαίνουν ψυγείο
  • Βελτιώνει το κράτημα και τον όγκο της ζύμης και προσφέρει μέγιστη αντοχή
  • Αποτρέπει το υπερβολικό χρώμα της κόρας
  • Βελτιώνει τυχόν διακυμάνσεις που μπορεί να έχουν τα ζωντανά προζύμια που παράγει ο αρτοποιός

Οφέλη που προσφέρει στον καταναλωτή

  • Συμβάλλει στην καλή λειτουργία της πέψης
  • Το χρώμα της κόρας είναι λιγότερο σκούρο και πιο ευχάριστο
  • Κάθε ημέρα του χρόνου ο καταναλωτής αγοράζει σταθερό προϊόν και χωρίς διακυμάνσεις
  • Προϊόν με ολοκληρωμένη ανάπτυξη και όγκο
  • Σταθερή και ανώτερη ποιότητα προϊόντος, τόσο σε γεύση όσο και σε εμφάνιση
  • Τα αρτοποιήματα δεν έχουν γεύση και άρωμα μαγιάς

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.