Εντυπωσίασαν οι επιδείξεις παγωτού που πραγματοποίησε η Στέλιος Κανάκης ΑΒΕΕ σε συνεργασία με τον τεχνικό της Fabbri κ. Franco Τoso, τον Μάρτιο στα Athens & Thessaloniki Center of Gastronomy.
Οι επαγγελματίες ενημερώθηκαν για όλες τις νέες τάσεις και εφαρμογές σε παγωτό και ζαχαροπλαστική. Έμφαση δόθηκε στη βάση Nevepann 50C, στο ζεστό παγωτό καθώς και στα υπέροχα νέα προϊόντα: Nevia (παγωτό με Stevia), Νew Υork Cheesecake, Simplé Blonde Chocolate, Delipaste Tριαντάφυλλο και Variegato Δαμάσκηνο με Κομμάτια.