Eπιδείξεις με θέμα την Σοκολάτα πραγματοποιήθηκαν τον Οκτώβριο στα CENTER OF GASTRONOMY σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. O Γάλλος Σεφ Franck Beuzeval, Τεχνικός Σύμβουλος της CÉMOI και το Τεχνικό Τμήμα Ζαχαροπλαστικής της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ μύησαν τους συμμετέχοντες στον απολαυστικό κόσμο της σοκολάτας με οδηγό την εξαιρετικής ποιότητας ευρεία γκάμα προϊόντων CÉMOI. Η πληθώρα των σοκολατένιων συνταγών που παρουσιάστηκαν ενθουσίασαν το ευρύ κοινό των επαγγελματιών που παρακολούθησε τις επιδείξεις.
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.