fbpx

Ιαν 22, 2019 | Νεα

Το 1ο master class της λέσχης Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος

Το 1ο master class της λέσχης Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα. Αναλυτικά παρουσιάστηκαν: Τάρτα με baked ganache από σοκολάτα γάλακτος με κρεμέ coconut, από τον pastry chef, κ. Ζουμή Δημήτρη, Κορμός Ρόδι με coulis από φρέσκα ρόδια & τραγανή βάση μπαχαρικών, από τον pastry chef, κ. Καρακίδη Φίλιππο και Τούρτα triple choco με coulis από pannaccota λευκής σοκολάτας, από τον pastry chef, κ. Παυλάκη Χρήστο. Το master class παρακολούθησαν παραπάνω από 50 επαγγελματίες του κλάδου.

www.hellaspastrychefclub.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.