Το 2ο master class της λέσχης Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος με τίτλο “TRADITIONAL & EUROPEAN BOULANGERIE” πραγματοποιήθηκε στις 23 Ιανουαρίου, στο γαστρονομικό κέντρο της λέσχης στην Αθήνα.
Αναλυτικά παρουσιάστηκαν:
1)Croissant δίχρωμο & τεχνικές σφολιάτας απο τον Pastry Chef Κο Τσίαβο Παναγιώτη.
2)Τσουρέκι Πολίτικο & Μριόζ Αλμυρό & Γλυκό απο τον Pastry Chef Κο Τσαμαΐδη Γιώργο.
Το master class παρακολούθησαν παραπάνω από 45 επαγγέλματιές του κλάδου και είχαν την ευκαιρία να ενημερώθουν για τις νέες τάσεις & νέες τεχνικές στην ζαχαροπλαστική τέχνη. Το επόμενο master class θα γίνει μέσα στο Μάρτιο σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν σύντομα.
Όλες τις συνταγές απο τα master class της λέσχης Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος μπορείτε να τις βρείτε στο επισημο site της λέσχης.