Μετά από πολλούς μήνες δοκιμών και έρευνας, η Μύλοι Λούλη δημιούργησε για πρώτη φορά ένα ειδικό αλεύρι από μαλακά σιτηρά πολυτελείας, για την παραγωγή αυθεντικού γαλλικού Croissant Βουτύρου, χωρίς να απαιτείται η ανάμειξη με άλλο αλεύρι. Το συγκεκριμένο αλεύρι παράγει πολύ δυνατές ζύμες, με μεγάλη ελαστικότητα, ικανές να αντέξουν μεγάλη μηχανική καταπόνηση και πολλά προστιθέμενα υλικά. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για την παρασκευή λαχταριστών κρουασάν τόσο προστοφαρισμένων όσο και κατεψυγμένων. Ένα πραγματικά μοναδικό προϊόν για κρουασάν με πολύ καλό όγκο, πολύ καλή κυψέλωση και ωραίο χρώμα.
www.loulismills.gr