700gΚρέμα Γάλακτος Excellence 35% ELLE & VIRE (ελαφρώς χτυπημένη)
100gΚακάο
250gΣοκολάτα Κουβερτούρα 64% CÉMOI (λιωμένη)
40gBrandy 40° LUXARDO
320gΈτοιμη μαρέγκα
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΚΡΕΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
200gΚρέμα Γάλακτος Excellence 35% ELLE & VIRE
100gΧυμός Πορτοκάλι
100gDelifruit Πορτοκάλι DAWN
100gΒούτυρο Βρετάνης 82% BEURALIA (λιωμένο)
80gΚρόκος Αυγού Novissime EUROVO
60gFond Royale BAKELS
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΓΛΑΣΑΖ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
300gΓλυκόζη
300gΖάχαρη
500gΚρέμα Γάλακτος Excellence 35% ELLE & VIRE
500gΣοκολάτα Κουβερτούρα 55% CÉMOI (λιωμένη)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΒΑΣΗ BROWNIES
1
Eτοιμάζουμε γκανάζ και ενσωματώνουμε το Brownie Mix. Απλώ-
νουμε σε λαμαρίνα και ψήνουμε στους 160°C για 12 λεπτά.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΣΕΡΑΝΟ
2
Ενσωματώνουμε το κακάο και το κονιάκ στο βούτυρο. Προσθέτουμε τη σοκολάτα ομογενοποιούμε, προσθέτουμε το 1/3 της χτυπημένης κρέμας και τη μαρέγκα. Ομογενοποιούμε. Ενσωματώνουμε την υπόλοιπη ελαφρώς χτυπημένη κρέμα γάλακτος.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΚΡΕΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
3
Βράζουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός από το Fond. Τέλος, προσθέτουμε το Fond Royale και ομογενοποιούμε.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΓΛΑΣΑΖ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
4
Βράζουμε την κρέμα γάλακτος μαζί με τη γλυκόζη και τη ζάχαρη. Τέλος, προσθέτουμε τη λιωμένη σοκολάτα κουβερτούρα CÉMOI και ομογενοποιούμε. Χρησιμοποιούμε στους 40-50°C.
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
5
Διακοσμούμε με Χριστουγεννιάτικα Διακοσμητικά LEMAN.
700gΚρέμα Γάλακτος Excellence 35% ELLE & VIRE (ελαφρώς χτυπημένη)
100gΚακάο
250gΣοκολάτα Κουβερτούρα 64% CÉMOI (λιωμένη)
40gBrandy 40° LUXARDO
320gΈτοιμη μαρέγκα
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΚΡΕΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
200gΚρέμα Γάλακτος Excellence 35% ELLE & VIRE
100gΧυμός Πορτοκάλι
100gDelifruit Πορτοκάλι DAWN
100gΒούτυρο Βρετάνης 82% BEURALIA (λιωμένο)
80gΚρόκος Αυγού Novissime EUROVO
60gFond Royale BAKELS
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΓΛΑΣΑΖ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
300gΓλυκόζη
300gΖάχαρη
500gΚρέμα Γάλακτος Excellence 35% ELLE & VIRE
500gΣοκολάτα Κουβερτούρα 55% CÉMOI (λιωμένη)
Directions
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΒΑΣΗ BROWNIES
1
Eτοιμάζουμε γκανάζ και ενσωματώνουμε το Brownie Mix. Απλώ-
νουμε σε λαμαρίνα και ψήνουμε στους 160°C για 12 λεπτά.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΣΕΡΑΝΟ
2
Ενσωματώνουμε το κακάο και το κονιάκ στο βούτυρο. Προσθέτουμε τη σοκολάτα ομογενοποιούμε, προσθέτουμε το 1/3 της χτυπημένης κρέμας και τη μαρέγκα. Ομογενοποιούμε. Ενσωματώνουμε την υπόλοιπη ελαφρώς χτυπημένη κρέμα γάλακτος.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΚΡΕΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
3
Βράζουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός από το Fond. Τέλος, προσθέτουμε το Fond Royale και ομογενοποιούμε.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΓΛΑΣΑΖ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
4
Βράζουμε την κρέμα γάλακτος μαζί με τη γλυκόζη και τη ζάχαρη. Τέλος, προσθέτουμε τη λιωμένη σοκολάτα κουβερτούρα CÉMOI και ομογενοποιούμε. Χρησιμοποιούμε στους 40-50°C.
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
5
Διακοσμούμε με Χριστουγεννιάτικα Διακοσμητικά LEMAN.
Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.
Απολύτως Απαραίτητα Cookies
Τα απολύτως απαραίτητα cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου, σας επιτρέπουν να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία του ιστότοπου μας.
Cookies Στατιστικών
Τα Cookies Στατιστικών μας επιτρέπουν να αναγνωρίζουμε και να μετράμε τον αριθμό των επισκεπτών του ιστοτόπου μας καθώς και τον τρόπο που αυτοί κινούνται μέσα στον ιστότοπο όταν τον χρησιμοποιούν. Με αυτό τον τρόπο βελτιώνουμε τη λειτουργία του ιστότοπου διασφαλίζοντας για παράδειγμα ότι οι χρήστες βρίσκουν εύκολα αυτό που ψάχνουν. Όλες οι πληροφορίες που συλλέγονται είναι καταρχήν ανώνυμες και χρησιμοποιούνται μόνο για τη βελτίωση της λειτουργικότητας του ιστότοπου μας.
Παρακαλούμε ενεργοποιήστε πρώτα τα απολύτως απαραίτητα cookies ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας!
Cookies Λειτουργικότητας
Πρόκειται για Cookies που σας αναγνωρίζουν όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας. Η χρήση επομένως των Λειτουργικών Cookies μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε περιεχόμενα προσαρμοσμένα στα ενδιαφέροντά σας και να εξοικονομήσουμε το χρόνο που θα χάνατε επανεγγραφόμενοι ή επαναεισάγοντας πληροφορίες, όταν επισκεφθείτε ξανά αυτόν τον ιστότοπο.
Παρακαλούμε ενεργοποιήστε πρώτα τα απολύτως απαραίτητα cookies ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας!