fbpx
Βασιλόπιτα ΤσουρέκιBy Fresh Bakery TeamΒασιλόπιτα! Άλλοι την προτιμούν με υφή κέικ και άλλοι σαν τσουρέκι. Άλλοι την απολαμβάνουν σκέτη και άλλοι με σοκολάτα ή αποξηραμένα φρούτα. Όλοι όμως, ψάχνουν την τέλεια βασιλόπιτα, εκείνη που συμβολικά θα φέρει στο νέο έτος την πιο γλυκιά γεύση! Δοκιμάστε το Τσουρέκι Mix και προσφέρετε στους πελάτες σας τις πιο νόστιμες, αφράτες και αρωματικές βασιλόπιτες που προσμένουν να γευτούν!
Βασιλόπιτα με King’s CakeBy Fresh Bakery TeamΗ Kenfood υποδέχεται το νέο έτος με τις πιο νόστιμες, αφράτες και αρωματικές βασιλόπιτες, με το μείγμα King’s Cake!
Το αυθεντικό ιταλικό πανετόνεBy Fresh Bakery TeamΗ συνταγή είναι από την Olympic Foods Με την χαρακτηριστική κυψέλωση, την βελούδινη υφή τής ζύμης που λιώνει στο στόμα, τα πλούσια αρώματα και την διατηρησιμότητα του παραδοσιακού πανετόνε. Με φυσικό προζύμι σε σκόνη, προσεκτικά επιλεγμένα άλευρα κορυφαίας ποιότητας και με την σφραγίδα της AB MAURI, που γνωρίζει το αυθεντικό πανετόνε καλύτερα απ΄ όλους.
1 2 3 5
Βασιλόπιτα Τσουρέκι

Βασιλόπιτα Τσουρέκι

Βασιλόπιτα! Άλλοι την προτιμούν με υφή κέικ και άλλοι σαν τσουρέκι. Άλλοι την απολαμβάνουν σκέτη και άλλοι με σοκολάτα ή αποξηραμένα φρούτα. Όλοι όμως, ψάχνουν την τέλεια βασιλόπιτα, εκείνη που συμβολικά θα φέρει στο νέο έτος την πιο γλυκιά γεύση! Δοκιμάστε το Τσουρέκι Mix και προσφέρετε στους πελάτες σας τις πιο νόστιμες, αφράτες και αρωματικές βασιλόπιτες που προσμένουν να γευτούν!

Το αυθεντικό ιταλικό πανετόνε

Το αυθεντικό ιταλικό πανετόνε

Η συνταγή είναι από την Olympic Foods

Με την χαρακτηριστική κυψέλωση, την βελούδινη υφή τής ζύμης που λιώνει στο στόμα, τα πλούσια αρώματα και την διατηρησιμότητα του παραδοσιακού πανετόνε. Με φυσικό προζύμι σε σκόνη, προσεκτικά επιλεγμένα άλευρα κορυφαίας ποιότητας και με την σφραγίδα της AB MAURI, που γνωρίζει το αυθεντικό πανετόνε καλύτερα απ΄ όλους.

Βασιλόπιτα με Akticake No Added Sugar

Βασιλόπιτα με Akticake No Added Sugar

Μια μοναδική πρόταση για το νέο έτος από την ΑΚΤΙΝΑ για να απολαύσετε βασιλόπιτα χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με ντελικάτη γεύση βανίλιας και πλούσια σοκολάτα χωρίς ζάχαρη. Το Akticake No Added Sugar, τοποίο συνδυάζεται τέλεια με κουβερτούρα χωρίς ζάχαρη και ψηνόμενες μαρμελάδες φρούτων χωρίς ζάχαρη.

Τσουρέκι πολίτικο, σιροπιαστό και γεμιστό με κρέμα κάστανο

Τσουρέκι πολίτικο, σιροπιαστό και γεμιστό με κρέμα κάστανο

Η συνταγή αυτή είναι του chef Αθανάσιου Κοφίτσα. Η Σχολή ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Γαλατσίου θα ήθελε με την ευκαιρία της δημοσίευσης αυτής να τον μνημονεύσει και να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του στη «σχολή της καρδιάς του».

Βασιλόπιτα τσουρέκι με πολίτικο άρωμα

Βασιλόπιτα τσουρέκι με πολίτικο άρωμα

Βασιλόπιτα τύπου τσουρεκιού, με πολίτικο άρωμα από τη ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ. Τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων, οι βιτρίνες σας είναι έτοιμες να υποδεχτούν τις πιο λαχταριστές και εντυπωσιακές δημιουργίες! Εμείς βάζουμε την ποιότητα… εσείς βάζετε την τέχνη!

Βασιλόπιτα τζίντζερ

Βασιλόπιτα τζίντζερ

Η εταιρεία FAMA Food service βρίσκεται πάντα δίπλα στους επαγγελματίες προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας. Αυτές τις γιορτές εμπλουτίστε τους πάγκους σας με αξιόπιστα και καινοτόμα προϊόντα, που σας εξασφαλίζει η εταιρεία FAMA Food Service, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αναπτύξετε τις πωλήσεις σας. Πρωτότυπες συνταγές για βασιλόπιτες που θα κάνουν την επιχείρησή σας το “talk of the town”, χαρίζοντάς σας νέα δυναμική για το 2020. Καλές Γιορτές και Ευτυχισμένο το νέο Έτος.

Βασιλόπιτα Πολίτικη

Βασιλόπιτα Πολίτικη

Αν θέλει να αναζητήσει κανείς τις ρίζες του εθίμου της βασιλόπιτας, αυτές βρίσκονται στην αρχαιότητα και αποδίδονταν σε εορτές που σχετίζονταν με την αγροτική παραγωγή (Θαργήλια, Θαλύσια, Κρόνια). Στη συνέχεια το έθιμο πέρασε στα ρωμαϊκά «Σατουρνάλια», προς τιμήν του Κρόνου, για να φτάσει στη χριστιανική εποχή, όπου οι πίτες συνδέονται πλέον με τον Μέγα Βασίλειο από την Καισάρεια, όπου ο μύθος θέλει να ενσωματώνει στο έδεσμα και μικρά πολύτιμα τιμαλφή, που στις μέρες μας αποτυπώνονται ως τα νομίσματα (φλουριά / Κωνσταντινάτα) που κρύβουμε εντέχνως μέσα, αναμένοντας τον τυχερό στον οποίο θα πέσει το κομμάτι για να έχει μια «καλή χρονιά».

Χριστουγεννιάτικο κέικ

Χριστουγεννιάτικο κέικ

To American Style Cake & Muffin και το Mella Muffin Choco είναι τα δύο κορυφαία προϊόντα της IREKS για τη δημιουργία νόστιμων κέικ, λευκού και σοκολάτας αντίστοιχα! Χάρη στην υψηλή τεχνογνωσία της IREKS και τη σύμπραξή της με το Innovation & Training Center® της Laoudis Foods, με αυτά τα δύο προϊόντα μπορείτε να δημιουργήσετε κυριολεκτικά αμέτρητα υπέροχα γλυκά, ώστε να εμπλουτίσετε εύκολα τη γκάμα του αρτοζαχαροπλαστείου σας!

Κορμός σοκολάτας με επικάλυψη καραμέλας

Κορμός σοκολάτας με επικάλυψη καραμέλας

Αυτές τις γιορτές εμπλουτίστε τους πάγκους σας με αξιόπιστα και καινοτόμα προϊόντα που σας εξασφαλίζει η εταιρεία FAMA Food Service, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αναπτύξετε τις πωλήσεις σας.

Χριστουγεννιάτικο Κέικ

Χριστουγεννιάτικο Κέικ

Σε αυτό το τεύχος σας παρουσιάζουμε το χριστουγεννιάτικο κέικ με καρύδια που δε μπορεί να λείπει από το εορταστικό τραπέζι και που έχει συνδεθεί με την πιο αγαπημένη γιορτή μικρών αλλά και μεγάλων. Καλή επιτυχία και καλές γιορτές!

Βασιλόπιτα με φρούτα και καρύδι

Βασιλόπιτα με φρούτα και καρύδι

Η βασιλόπιτα είναι απόλυτα συνυφασμένη με την ελληνική παράδοση και οικογένεια. Σύμφωνα με το έθιμο η βασιλόπιτα κόβεται αμέσως μετά τον ερχομό του νέου έτους. Το έθιμο του κοψίματος της βασιλόπιτας είναι από τα λίγα αρχέγονα έθιμα που επιβιώνουν μέχρι σήμερα και έχει τις ρίζες του στο λαϊκό έθιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας ενώ στην αρχαιότητα υπήρχε και το έθιμο του εορταστικού άρτου, τον οποίο σε μεγάλες αγροτικές γιορτές οι αρχαίοι Έλληνες πρόσφεραν στους θεούς. Σήμερα οι επιλογές στη συνταγή της βασιλόπιτας είναι πολλές και με αρκετές παραλλαγές. Εμείς σε αυτό το τεύχος του Αρτοποιού σας παρουσιάζουμε μία λαχταριστή βασιλόπιτα σε μορφή κέικ με φρούτα και καρύδι και σας ευχόμαστε με αυτό τον τρόπο Καλές Γιορτές!

Κορμός Χριστουγεννιάτικος με βανίλια και σοκολάτα

Κορμός Χριστουγεννιάτικος με βανίλια και σοκολάτα

Ο χριστουγεννιάτικος κορμός με βανίλια και σοκολάτα είναι ένα κλασσικό εορταστικό γλυκό που αγαπούν ιδιαίτερα μικροί και μεγάλοι. Εδώ σας παρουσιάζουμε όλα τα στάδια παρασκευής του με τις βασικές συνταγές για το παντεσπάνι, την κρέμα ζαχαροπλαστικής, τη σαντιγύ και το τελικό στήσιμο του κορμού.

Διαβάστε στο νέο τεύχος:

131. Ιούλιος - Αύγουστος

Το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ, ωστόσο πολλοί επαγγελματίες, ερασιτέχνες αλλά και νέοι και νέες στο ξεκίνημά τους αναζητούν τρόπους και πρακτικές που θα τους βοηθήσουν να εξελιχτούν στο επάγγελμά τους. Κεντρικά θέματα του τεύχους Ιουλίου-Αυγούστου είναι η εκπαίδευση στην αρτοποιία-ζαχαροπλαστική και τα παγωτά σορμπέ.

Γραφτειτε στο newsletter μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.