Vacuum: απαραίτητο εργαλείο για όλα τα σύγχρονα εργαστήρια ζαχαροπλαστικής & αρτοποιίας. Ανοξείδωτα μηχανήματα, με διάφανο καπάκι, για τον έλεγχο της διαδικασίας και πάνελ αφής με δυνατότητα αποθήκευσης 10 προγραμμάτων. Συσκευάστε σε κενό αέρος κρέμες, μαρμελάδες, φρούτα, ξηρούς καρπούς, πάστες παγωτού & ζύμες διατηρώντας το προϊόν φρέσκο, ζωντανό, χαρίζοντάς του μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Η μέθοδος vacuum εμποδίζει την οξείδωση και ενισχύει τη γεύση και τα αρώματα! Η γκάμα των μοντέλων ξεκινάει από μήκος συγκόλλησης 26cm και τα μεγαλύτερα μοντέλα διατίθενται με διπλή ή τριπλή μπάρα.
www.varanakis.com
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.