H συνταγή είναι από τον Γιώργο Γιακουμάκη, Τεχνικό Σύμβουλο Ζαχ/κης, Laoudis Foods
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μέχρι να έχουμε μία λεία ζύμη. Τοποθετούμε τη ζύμη στο ψυγείο για μία ώρα. Ανοίγουμε στο επιθυμητό πάχος. Τοποθετούμε μέσα στα δακτυλίδια για τάρτες της SILIKOMART. Ψήνουμε στους 160°C για 25’-30’ λεπτά.
Φέρνουμε στο σημείο βρασμού το γάλα και ενσωματώνουμε το Gelle Dessert. Προσθέτουμε τη σοκολάτα, τη French Vanilla Paste και ομογενοποιούμε. Ενσωματώνουμε την κρέμα γάλακτος. Τοποθετούμε σε φόρμα σιλικόνης TARTE RING ROUND SILIKOMART και παγώνουμε. Ξεφορμάρουμε και επικαλύπτουμε με MIRROR GLAZE MANGO MEC3.
Ζεσταίνουμε το γάλα στους 70°C. Προσθέτουμε το Chococream και ομογενοποιούμε. Ενσωματώνουμε την κρέμα γάλακτος. Γεμίζουμε ως το μισό ύψος της τάρτας με το cremeux και τοποθετούμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
Φέρνουμε στο σημείο βρασμού την κρέμα γάλακτος με το γάλα. Προσθέτουμε το Gelle Dessert και ομογενοποιούμε. Ενσωματώνουμε τη λευκή σοκολάτα, το ιμβερτοζάχαρο και τη Gianduia Paste. Απογεμίζουμε την τάρτα με Ganache Gianduia και τοποθετούμε πάλι στο ψυγείο για 2 ώρες.
Αποσύρουμε την παγωμένη τάρτα από το ψυγείο και τοποθετούμε επάνω της ένα πλακάκι από σοκολάτα γάλακτος. Τέλος, τοποθετούμε την έτοιμη παγωμένη Mousse Vanilla που έχουμε επικαλύψει με Mirror Glaze Mango επάνω στο πλακάκι σοκολάτας.
Ingredients
Directions
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μέχρι να έχουμε μία λεία ζύμη. Τοποθετούμε τη ζύμη στο ψυγείο για μία ώρα. Ανοίγουμε στο επιθυμητό πάχος. Τοποθετούμε μέσα στα δακτυλίδια για τάρτες της SILIKOMART. Ψήνουμε στους 160°C για 25’-30’ λεπτά.
Φέρνουμε στο σημείο βρασμού το γάλα και ενσωματώνουμε το Gelle Dessert. Προσθέτουμε τη σοκολάτα, τη French Vanilla Paste και ομογενοποιούμε. Ενσωματώνουμε την κρέμα γάλακτος. Τοποθετούμε σε φόρμα σιλικόνης TARTE RING ROUND SILIKOMART και παγώνουμε. Ξεφορμάρουμε και επικαλύπτουμε με MIRROR GLAZE MANGO MEC3.
Ζεσταίνουμε το γάλα στους 70°C. Προσθέτουμε το Chococream και ομογενοποιούμε. Ενσωματώνουμε την κρέμα γάλακτος. Γεμίζουμε ως το μισό ύψος της τάρτας με το cremeux και τοποθετούμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
Φέρνουμε στο σημείο βρασμού την κρέμα γάλακτος με το γάλα. Προσθέτουμε το Gelle Dessert και ομογενοποιούμε. Ενσωματώνουμε τη λευκή σοκολάτα, το ιμβερτοζάχαρο και τη Gianduia Paste. Απογεμίζουμε την τάρτα με Ganache Gianduia και τοποθετούμε πάλι στο ψυγείο για 2 ώρες.
Αποσύρουμε την παγωμένη τάρτα από το ψυγείο και τοποθετούμε επάνω της ένα πλακάκι από σοκολάτα γάλακτος. Τέλος, τοποθετούμε την έτοιμη παγωμένη Mousse Vanilla που έχουμε επικαλύψει με Mirror Glaze Mango επάνω στο πλακάκι σοκολάτας.