Για αφράτο μαλακό ψωμί με πολύ πλούσια γεύση και υγρασία για δημιουργίες sandwich / ψωμί του τοστ / δημιουργίες brunch και Ασιατική, κουζίνα η Millbaker προσφέρει το υλικό SANDO με σεβασμό στην ιαπωνική παράδοση. Σχεδιασμένο μίγμα αλεύρων με ένζυμα, άλευρα οσπρίων και από φύτρες σταριού και με εύκολη διαδικασία συνταγής και υψηλή διατηρισιμότητα έως 7 μέρες, χωρίς γαλακτοματοποιητές και χωρίς συντηρητικά. SANDO mix 100% BSAN01 σε συσκευασία 10 κιλών και SANDO mix 50% KSD50 σε συσκευασία 25 κιλών.
www.trofingred.com
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.