Η γερμανική IREKS από το 1856 που ιδρύθηκε έχει συνδέσει το όνομά της με σπουδαίες καινοτομίες! Πχ. το 1900, ο γιος του ιδρυτή, Johann Andreas Ruckdeschel, ανέπτυξε το πρώτο βυνούχο βελτιωτικό σε σκόνη, φέρνοντας επανάσταση στην παγκόσμια αρτοποιία. Σήμερα, η κορυφαία εταιρεία σας προσφέρει το Ireks Sour 200, ένα μέσο οξίνισης με προζύμι σιταριού ολικής άλεσης σε υγρή μορφή, ιδανικό για την παραγωγή αρτοσκευασμάτων με σίκαλη ή σιτάρι. Δίνει ωραίο απαλό καφέ χρώμα, κυψελωτή ψίχα και τραγανή κόρα. Προορίζεται για συμμετοχή από 1% ως 5% και θα το βρείτε σε δοχείο 12,5 κιλών.
www.laoudis.gr
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.