Η συνταγή είναι από τον Θάνο Αγγελίδη, Pastry Chef
Αρχικά, πολτοποιούμε τις φράουλες με τον ειδικό πολυκόφτη.
Έπειτα ζεσταίνουμε το νερό, το λεμόνι, τη ζάχαρη και το πηκτικό στους 60°C.
Στη συνέχεια, ρίχνουμε την πούλπα από το φρούτο και ομογενοποιούμε.
Τέλος, περνάμε από την παγωτομηχανή και παγώνουμε.
Σερβίρουμε το σορμπέ παγωμένο από τους -14°C.
Ingredients
Directions
Αρχικά, πολτοποιούμε τις φράουλες με τον ειδικό πολυκόφτη.
Έπειτα ζεσταίνουμε το νερό, το λεμόνι, τη ζάχαρη και το πηκτικό στους 60°C.
Στη συνέχεια, ρίχνουμε την πούλπα από το φρούτο και ομογενοποιούμε.
Τέλος, περνάμε από την παγωτομηχανή και παγώνουμε.
Σερβίρουμε το σορμπέ παγωμένο από τους -14°C.