Στα πλαίσια ανάπτυξης της αρτοποιίας, για να αντιμετωπίσει το μέλλον με ποιο αισιόδοξη ματιά η Lesaffre Ελλάς τον μήνα Ιούλιο οργανώνει διαδραστικά Master Baking Classes με θέματα:
Master Baker class 1:
- Ανάπτυξη της ποιότητας και διατήρηση του προσωπικού μέσω νέων τεχνικών αρτοποίησης.
Master Baker class 2:
- Ανάπτυξη της ποικιλίας του καταστήματος σύμφωνα με τις νέες καταναλωτικές τάσεις.
- Premium προϊόντα μεγαλύτερη κερδοφορία.
H προσπάθεια αυτή γίνεται για να αναπτύξει περαιτέρω τις γνώσεις του Έλληνα Βιοτέχνη Αρτοποιού ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις νέες καταναλωτικές τάσεις που συνεχώς αλλάζουν.
Για όσους αρτοποιούς θέλουν να συμμετέχουν σκανάρετε παραπάνω για τα σεμινάρια Master Baker class 1 & 2.