Η συνταγή είναι από τον κ. Λεωνίδα Τεντόγλου, Πρόεδρο του Σωματείου Αρτοποιών Νομού Γρεβενών
Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 8 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και για 4 λεπτά στη δεύτερη.
Κόβουμε, πλάθουμε και στοφάρουμε για 45-60 λεπτά στους 35-38°C
με 70-80% υγρασία.
Ψήνουμε στους 210°C για 45 λεπτά περίπου.
Μπορούμε να προσθέσουμε και ξινά ή προζύμι από 5 έως 20%
για περισσότερο άρωμα και γεύση.
Ingredients
Directions
Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 8 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και για 4 λεπτά στη δεύτερη.
Κόβουμε, πλάθουμε και στοφάρουμε για 45-60 λεπτά στους 35-38°C
με 70-80% υγρασία.
Ψήνουμε στους 210°C για 45 λεπτά περίπου.
Μπορούμε να προσθέσουμε και ξινά ή προζύμι από 5 έως 20%
για περισσότερο άρωμα και γεύση.