Η Loulis Food Ingredients διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ακόμα ένα διήμερο Masterclass στην Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας, με κεντρικό πρόσωπο τον διεθνούς φήμης Chef Josep Pascual Aguilera. Ο Ισπανός Master baker παρουσίασε μοναδικές συνταγές ψωμιών και αρτοσκευασμάτων, εμπνευσμένες από τη Λατινική Αμερική και τη Μεσόγειο, μοιράστηκε με τους επαγγελματίες που συμμετείχαν πολλές ιδιαίτερες τεχνικές, ενώ μίλησε και για τις παγκόσμιες τάσεις του κλάδου.
www.loulismills.gr
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.