fbpx

Λαδοκούλουρο Ξηρομέρου

Yields1 Serving
ΥΛΙΚΑ
 250 g Νερό
 2,50 kg Αλεύρι ζαχαροπλαστικής
 680 g Ζάχαρη
 1000 g Ηλιέλαιο
 250 g Κονιάκ
 13 g Κανέλα
 13 g Γαρύφαλλο
 38 g Σόδα
 250 g Σταφιδίνη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Αρχικά, ανακατεύουμε όλα τα υγρά και, μόλις ομογενοποιηθούν,
προσθέτουμε το αλεύρι.

2

Συνεχίζουμε με ελαφρύ ζύμωμα.

3

Ψήνουμε στους 200°C για 13-15 λεπτά.

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 250 g Νερό
 2,50 kg Αλεύρι ζαχαροπλαστικής
 680 g Ζάχαρη
 1000 g Ηλιέλαιο
 250 g Κονιάκ
 13 g Κανέλα
 13 g Γαρύφαλλο
 38 g Σόδα
 250 g Σταφιδίνη

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Αρχικά, ανακατεύουμε όλα τα υγρά και, μόλις ομογενοποιηθούν,
προσθέτουμε το αλεύρι.

2

Συνεχίζουμε με ελαφρύ ζύμωμα.

3

Ψήνουμε στους 200°C για 13-15 λεπτά.

Notes

Λαδοκούλουρο Ξηρομέρου

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γραφτειτε στο newsletter μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.