Τα προζύμια σταριού και σίκαλης παράγονται από φύτρες με φυσική διαδικασία, προσφέροντας πλούσια γεύση στα αρτοποιήματα. Διατίθενται σε ποικιλία γευστικών προφίλ, από φρουτώδεις ή κρεμώδεις νότες έως ισορροπημένες ή έντονες οξύτητες, με επιλογές μέτριου ή υψηλού καβουρδίσματος. Επιπλέον, διατίθενται ανενεργά προζύμια σε πάστα με ολόκληρες φύτρες βυνοποιημένων δημητριακών, καθώς και βιολογικά προζύμια δημητριακών.
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.