Η συνταγή είναι από τον κ. Αλέκο Αρβανιτά
Πρώην Πρόεδρο Σύλλογου Αρτοποιών Φωκίδας
ΥΛΙΚΑ
1500 g Αλεύρι μαλακό
18 g Αβγά
750 g Ζάχαρη άχνη
800 g Βούτυρο
500 g Γιαούρτι
520 g Μπέϊκιν πάουντερ
Άρωμα: Βανίλια – Πορτοκάλι
5 κ.γ. Μπέικιν πάουντερ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει.
2
Προσθέτουμε τα αβγά ένα - ένα.
3
Ανακατεύουμε τα στερεά υλικά όλα μαζί και τα ενσωματώνουμε με το γιαούρτι με αργές κινήσεις.
4
Στο τέλος ρίχνουμε και ανακατεύουμε τα αρώματα.
5
Ψήνουμε τα ατομικά κεκάκια στους 100 - 120°C, σε αερόθερμο φούρνο. για 20 λεπτά.
Ingredients
ΥΛΙΚΑ
1500 g Αλεύρι μαλακό
18 g Αβγά
750 g Ζάχαρη άχνη
800 g Βούτυρο
500 g Γιαούρτι
520 g Μπέϊκιν πάουντερ
Άρωμα: Βανίλια – Πορτοκάλι
5 κ.γ. Μπέικιν πάουντερ






