Με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη, οι Επιδείξεις Αρτοποιίας της Laoudis Foods άνοιξαν σήμερα την αυλαία τους. Πρόκειται για καθιερωμένο θεσμό που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των επαγγελματιών αρτοποιών και ζαχαροπλαστών σε όλη την Ελλάδα.
Στο πλαίσιο των «Laoudis Bakery Days 2025», οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις πιο πρόσφατες πρώτες ύλες και καινοτόμα μίγματα από κορυφαίους διεθνείς παραγωγούς όπως IREKS, IRCA, CORMAN, τους οποίους εκπροσωπεί αποκλειστικά στην Ελλάδα η Laoudis Foods.
Οι φετινές επιδείξεις δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στα Functional & Plant-Based Foods, παρουσιάζοντας νέες προτάσεις της IREKS που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες τάσεις της αγοράς και στις απαιτήσεις του καταναλωτή.
Σταθμοί του Bakery Tour
-
Θεσσαλονίκη – Τετάρτη 17 & Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου
📍 Hyatt Regency Thessaloniki (13ο χλμ Θεσσαλονίκης – Περαίας) -
Αθήνα – Τετάρτη 24 & Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου
📍 Innovation Training Center Laoudis Foods (Μοράνη 7, Πικέρμι) -
Κρήτη – Τετάρτη 1 & Πέμπτη 2 Οκτωβρίου
📍 Innovation Training Center Creta Foods (Οδός “ε”, αριθ. 2, ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου)
🕛 Ελεύθερη προσέλευση: 12:00 – 18:00
Οι «Laoudis Bakery Days» δεν είναι απλώς επιδείξεις, αλλά μια ολοκληρωμένη εμπειρία γνώσης και γεύσης. Αποτελούν το ιδανικό σημείο συνάντησης για όσους θέλουν να εμπνευστούν, να ανανεώσουν τη γκάμα προϊόντων τους και να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησής τους.
Δείτε την επίσημη ανακοίνωση εδώ: https://www.laoudis.gr/blogs/news/laoudis-bakery-days-2025