ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ-ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

104. Ιανουάριος – Φεβρουάριος 2019

Νέα χρονιά, νέες συνεργασίες, νέοι στόχοι. Το 2019 φέρνει έναν ανανεωμένο αέρα στο περιοδικό αφού από «αρτοποιός» μετονομάζεται σε «ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ-ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ» και πλέον αποτελεί το επίσημο περιοδικό της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδας. Μια συνεργασία που χαιρετίζουν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό αμφότερες οι πλευρές καθώς τα σωματεία της ΟΑΕ ανά την Ελλάδα θα έχουν τη δική τους φωνή και το δικό τους χώρο προκειμένου να προβάλλουν τα νέα και τις δράσεις τους.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Κεντρικό αφιέρωμα του τεύχους 104 είναι οι γλυκές γεύσεις. Μια κατηγορία που έχει σταθερή απήχηση στο καταναλωτικό κοινό τόσο για τα προϊόντα όσο και γι’ αυτό που πρεσβεύει. Την ευχαρίστηση, την παρέα, τη γιορτή και την έκφραση των συναισθημάτων. Μέσα από το εκτενές ρεπορτάζ της αγοράς θα βρείτε προτάσεις για γλυκές δημιουργίες, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από γλυκά, πρώτες ύλες, μίγματα, επικαλύψεις, άλευρα, σφολιάτες και προϊόντα για βάσεις γλυκών. Επίσης, θα βρείτε ενδιαφέρουσες και συμφέρουσες προτάσεις για είδη εξοπλισμού, ιδιαίτερα χρήσιμα για την επιχείρησή σας.

Επιπλέον, όπως σε κάθε τεύχος, έτσι και σε αυτό, περιλαμβάνονται τα νέας της αγοράς και οι τάσεις του κλάδου. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα άρθρα που αφορούν στη ζάχαρη και στα αιθέρια έλαια στη ζαχαροπλαστική. Μεταξύ άλλων μπορείτε να διαβάσετε και για τη στρατηγική ανάλυση του κόστους στη βιοτεχνική αρτοποιία και γιατί αποτελεί το βασικότερο δείκτη των στρατηγικών πλεονεκτημάτων ή μειονεκτημάτων μιας επιχείρησης.

Στο τεύχος 104 φιλοξενούμε συνέντευξη του Μιλτιάδη Καππάτου, Γενικού Διευθυντή της cSm στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια, ο οποίος μιλά αποκλειστικά στον ΑΡΤΟΠΟΙΟ-ΒΑΖ.

Τέλος, βρείτε μοναδικές συνταγές για γλυκά ψωμάκια, τα οποία θα δώσουν μια γλυκιά νότα στο αρτοποιείο – αρτοζαχαροπλαστείο σας.

Καλή ανάγνωση!

Από την υπεύθυνη σύνταξης
Ελισάβετ Πετρίδου

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

[logo-carousel id=logos]