ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ – ΒΑΖ

105. Μάρτιος – Απρίλιος 2019

Οι προτιμήσεις του καταναλωτή αλλάζουν όπως οι εποχές. Και αφού διανύουμε ήδη την άνοιξη και μετράμε αντίστροφα για το καλοκαίρι ο ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ-ΒΑΖ έρχεται με το τεύχος 105 και κεντρικό αφιέρωμά του το παγωτό. Παγωτό όπως ανεμελιά, γλυκός εθισμός, απόλαυση!

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Η θεματολογία ευρεία συμπεριλαμβανομένης μιας γκάμας προτάσεων καταξιωμένων εταιρειών του χώρου για παγωτό, συστατικά παγωτού, βάσεις, μίγματα, πηκτικά, πρώτες ύλες αλλά και για τεχνικό και τεχνολογικό εξοπλισμό, που θα βοηθήσει ιδιαίτερα την επιχείρησή σας. Φυσικά, ενόψει Πάσχα σας προτείνουμε ιδέες για πασχαλινά τσουρέκια, κέικ και πολλά άλλα. Επιπλέον, όπως σε κάθε τεύχος του αρτοποιού, έτσι και σε αυτό, περιλαμβάνονται τα νέας της αγοράς και οι τάσεις του κλάδου.

Στη στήλη της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος μπορείτε να ενημερωθείτε για τα νέα και τις δράσεις των σωματείων της
ΟΑΕ σε όλη την Ελλάδα.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα τεχνικά άρθρα που αφορούν στις κατηγορίες και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά γάλακτος και στους μικροβιολογικούς κινδύνους του παγωτού.

Στο τεύχος 105 φιλοξενούμε συνέντευξη από το διευθυντή της ΕΠΑΣ Μαθητείας ΟΑΕΔ, στο Γαλάτσι, κ. Βασίλη Σκαρλάτο, καθώς και από τον Πρόεδρο του Σωματείου Αρτοποιών Ν. Τρικάλων, κ. Λάμπρο Κόγια. Στις σελίδες του ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ-ΒΑΖ θα διαβάσετε τον απολογισμό της ARTOZA 2019 και όσα έλαβαν χώρα σε ένα επιτυχημένο τετραήμερο εκθέσεων και εκδηλώσεων.

Τέλος, βρείτε μοναδικές συνταγές για λαχταριστά ψωμάκια, τα οποία θα δώσουν μια άλλη νότα στο αρτοποιείο-αρτοζαχαροπλαστείο σας.

Καλή ανάγνωση!

Από την υπεύθυνη σύνταξης
Ελισάβετ Πετρίδου

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

[logo-carousel id=logos]