ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ – ΒΑΖ

106. Mάιος – Ιούνιος 2019

Ο ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ-ΒΑΖ αποχαιρετά την άνοιξη και υποδέχεται το καλοκαίρι με ένα τεύχος αφιερωμένο στα προϊόντα που αποτελούν win win υπόθεση στον κλάδο της αρτοποιίας αρτοζαχαροπλαστικής: τα προϊόντα ζύμης. Γεύσεις που ο επαγγελματίας δεν παραλείπει από την επιχείρησή του και που ο καταναλωτής προτιμά και αγαπά!

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Στο τεύχος 106 θα έχετε τη δυνατότητα να ανακαλύψετε μια ευρεία γκάμα προϊόντων ζύμης, που σας προτείνουν καταξιωμένες εταιρείες του χώρου. Έτοιμες δημιουργίες, φύλλα ζύμης, βάσεις, μίγματα, πρώτες ύλες αλλά και προτάσεις για τεχνικό και τεχνολογικό εξοπλισμό, που θα βοηθήσουν και θα αναδείξουν την επιχείρησή σας.

Διαβάστε επίσης τα νέα της αγοράς και ενημερωθείτε πρώτοι για τις τάσεις του κλάδου.

Μέσα από τις σελίδες του επίσημου περιοδικού της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδας, θα ενημερωθείτε για όλα τα νέα και τις δράσεις των σωματείων και των συντεχνιών της ΟΑΕ ανά την Ελλάδα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα τεχνικά άρθρα, που αφορούν στις βασικές νομοθετικές υποχρεώσεις των αρτοποιών, στα ποιοτικά χαρακτηριστικά και στις κατηγορίες αλλαντικών που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα ζύμης, στο διατροφικό πλαίσιο γύρω από τα προϊόντα ζύμης, καθώς και στους σωστούς χειρισμούς του αλεύρου.

Στο τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας έχει μεγάλο ενδιαφέρον να διαβάσετε τη συνέντευξη του προέδρου της Συντεχνίας Αρτοποιών Ν. Λάρισας, Αλέξανδρου Γκούλιου, ο οποίος με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων της Συντεχνίας μιλά αναλυτικά για την κατάσταση του κλάδου της Αρτοποιίας, τις προκλήσεις και τα προβλήματα.

Τέλος, μεταξύ άλλων, μπορείτε να βρείτε γευστικές συνταγές ζύμης, οι οποίες αναμφισβήτητα θα ενθουσιάσουν και θα ανταμείψουν γευστικά τους πελάτες σας.

Καλή ανάγνωση!
Από την υπεύθυνη σύνταξης
Ελισάβετ Πετρίδου

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

[logo-carousel id=logos]