ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ – ΒΑΖ

110. Ιανουάριος – Φεβρουάριος 2020

Νέα χρονιά, νέα δεκαετία και νέες προκλήσεις.
Ο ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ-ΒΑΖ συνεχίζει και φέτος δυναμικά με επίκεντρο τη δική σας ενημέρωση γύρω από θέματα αρτοποιίας & ζαχαροπλαστικής, με νέα προϊόντα, προτάσεις για την επιχείρησή σας, ενδιαφέροντα άρθρα για βασικά ζητήματα του κλάδου και πολλά άλλα.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Και για να ξεκινήσει η χρονιά με γλύκα, εγκαινιάζουμε το πρώτο τεύχος του έτους με ένα εκτενές ρεπορτάζ για την αγαπημένη απόλαυση μικρών και μεγάλων, τη σοκολάτα! Ξεφυλλίζοντας τις σελίδες του περιοδικού, θα βρείτε συμφέρουσες και ενδιαφέρουσες προτάσεις για μίγματα, κουβερτούρες, έτοιμες δημιουργίες, κρέμες, πραλίνες, διακοσμητικά κ.ά. Ακόμη, σας προτείνουμε είδη εξοπλισμού που θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα. Σε αυτό το τεύχος φιλοξενείται και ρεπορτάζ με προϊόντα γάλακτος, τα οποία με την ποιότητά τους θα αναδείξουν τις δημιουργίες σας.
Επιπλέον, θα βρείτε υλικό για νέα της αγοράς και τάσεις του κλάδου, καθώς και για τα νέα και τις δράσεις των σωματείων και συντεχνιών της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδας. Στο τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας, θα βρείτε ένα ενδιαφέρον αφιέρωμα για το πώς πρακτικά θα μπορέσετε να κάνετε το αρτοποιείο-ζαχαροπλαστείο σας πιο «πράσινο», αφού τα δεδομένα έχουν αλλάξει και πλέον ο κλάδος τείνει να εισέρχεται όλο και περισσότερο σε αυτήν τη νέα πραγματικότητα, υιοθετώντας πιο «πράσινες» πρακτικές!
Επιπρόσθετα, θα βρείτε άρθρα για τις νομικές απαιτήσεις και προδιαγραφές των ισχυρισμών διατροφής προϊόντων, την ασφάλεια των τροφίμων και την απειλή τους από την κλιματική αλλαγή, τις προφυλάξεις και τα μέτρα που πρέπει να τηρούνται για την αποφυγή ατυχημάτων μέσα στην επιχείρηση και πληροφορίες για το κριθάρι, ένα δημητριακό υψηλής διατροφικής αξίας.
Ακόμη, θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε για όσα έγιναν στις εκθέσεις Europain και SIGEP.
Τέλος, βρείτε απολαυστικές συνταγές για μπομπότα με προζύμι βασιλικού, λαγάνα, γευστικά αυθεντικά γαλλικά μπριός με ζάχαρη και προζυμένιο ψωμί από την Παραμυθιά.

Καλή ανάγνωση!
Από την υπεύθυνη σύνταξης
Ελισάβετ Πετρίδου

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

[logo-carousel id=logos]