ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ – ΒΑΖ

119. Ιούλιος – Αύγουστος 2021

Αυτό το editorial γράφεται περίπου στα μέσα καλοκαιριού και κατά τη διάρκεια αλλαγών προς μια πιο θετική κατεύθυνση. Ό,τι θυμίζει τον 1,5 χρόνο που διανύσαμε μοιάζει σιγά σιγά να υποχωρεί, ανακτάμε τη χαμένη ελευθερία μας, την αισιοδοξία μας και πλέον μπορούμε να κάνουμε πιο πολύ από ποτέ όνειρα και σχέδια για το μέλλον.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Οι δοκιμασίες πολλές, οι απώλειες σημαντικές, ο πανικός και η δυσπιστία διάχυτα και η κάθε ημέρα τόσο ίδια αλλά και τόσο διαφορετική από την προηγούμενη και την επόμενη. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν καταφέραμε να σταθούμε δυνατοί και μάχιμοι και να επιβεβαιώσουμε για άλλη μια φορά τον Νίτσε, ο οποίος πολύ σωστά είπε «ότι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό»!

Καλοκαίρι του 2021 λοιπόν και ο ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ-ΒΑΖ συνεχίζει στο πλευρό του επαγγελματία αρτοποιού που μάχεται, που αψηφά τις δυσκολίες και συνεχίζει να προσφέρει ό,τι καλύτερο μπορεί με τα μέσα που διαθέτει και όσο του επιτρέπουν οι δεδομένες συνθήκες.

Το τεύχος 119, Ιουλίου-Αυγούστου 2021, είναι πλούσιο σε υλικό, με ρεπορτάζ για προϊόντα και εξοπλισμό, ενδιαφέροντα άρθρα, παρουσιάσεις επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο με επιτυχία, νόστιμες συνταγές που μπορείτε κι εσείς να φτιάξετε στο αρτοποιείο σας και πολλά ακόμη.

Υπομονή. Το δύσκολο κομμάτι έχει περάσει και πλέον τα καλύτερα έρχονται. Αρκεί να πιστέψουμε και να δούμε το ποτήρι μισογεμάτο. Και ό,τι έρθει θα το αντιμετωπίσουμε όπως πολύ καλά ξέρουμε: ενωμένοι και συνασπισμένοι!

Καλή ανάγνωση και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.
Ραντεβού το φθινόπωρο!

Από την υπεύθυνη σύνταξης
Ελισάβετ Πετρίδου

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

[logo-carousel id=logos]