ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ – ΒΑΖ

120. Σεπτέμβριος – Οκτώβριος 2021

Το καλοκαίρι που πέρασε ευτυχώς δε θύμισε και τόσο το προηγούμενο. Περισσότερες ελευθερίες, λιγότερο άγχος, μεγαλύτερη όρεξη και αναπτερωμένο ηθικό. Το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού μπόρεσε να ταξιδέψει και να απολαύσει διακοπές που πιθανό πέρυσι να στερήθηκε. Ωστόσο, η δοκιμασία δεν έχει ακόμα τελειώσει, ενώ το προσεχές διάστημα ακολουθείται από σενάρια για εξάρσεις του φαινομένου του κορονοϊού και μεταλλάξεις, που ίσως μας βάλουν σε νέες δοκιμασίες. Ωστόσο σημαντικό όπλο στα χέρια μας είναι ότι τώρα γνωρίζουμε, έχουμε περισσότερα εφόδια και ξέρουμε καλύτερα πως να προφυλαχτούμε.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Φέτος, για πολλούς επαγγελματίες η χρόνια ήταν καλή, αρκετά καλή αναλογιζόμενοι την περσινή αλλά και τις φετινές προσδοκίες, οι οποίες δεν ήταν και τόσο υψηλές. Ο τουρισμός παρουσίασε μια σχετική άνοδο, περισσότεροι τουρίστες εμπιστεύτηκαν τη χώρα μας για προορισμό διακοπών, τόσο στην ηπειρωτική χώρα όσο και στη νησιωτική.

Οι εποχές αλλάζουν, τα δεδομένα μεταβάλλονται, ο κλάδος της αρτοποιίας καταβάλλει τα μέγιστα ώστε να παραμείνει κραταιός. Δίπλα στον επαγγελματία βρίσκεται και ο ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ-ΒΑΖ, το περιοδικό που γνωρίζει τις ανάγκες του αρτοποιού-ζαχαροπλάστη και πάντα, με γνώμονα την ποιότητα, ενημερώνει και εκπαιδεύει τους αναγνώστες του.

Το τεύχος 120 έρχεται ανανεωμένο, με ενδιαφέρουσα ύλη, αποτύπωση του παλμού της αγοράς με όλα τα νέα προϊόντα που κυκλοφορούν και στόχο έχουν την ενίσχυση της ποιότητας της δουλειάς του αρτοποιού.

Συνεχίζουμε δυνατά, μαζί, ενωμένοι και όπως πάντα αποδεικνύεται, και θα τονίζουμε σε κάθε editorial, όλοι μαζί αντιμετωπίζουμε τα πράγματα καλύτερα και πιο αποτελεσματικά. Με όπλο τη γνώση, την εμπειρία και την ψυχραιμία πάμε για τα καλύτερα, τα οποία νομοτελειακά θα έρθουν!

Καλή ανάγνωση και καλό υπόλοιπο φθινοπώρου!

Από την υπεύθυνη σύνταξης
Ελισάβετ Πετρίδου

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

[logo-carousel id=logos]