ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ – ΒΑΖ

131. Ιούλιος – Αύγουστος

Το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ, ωστόσο πολλοί επαγγελματίες, ερασιτέχνες αλλά και νέοι και νέες στο ξεκίνημά τους αναζητούν τρόπους και πρακτικές που θα τους βοηθήσουν να εξελιχτούν στο επάγγελμα του αρτοποιού.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Το τεύχος 131 έρχεται με ένα πλούσιο τεύχος και κεντρικό θέμα την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση. Οι συνεχείς εξελίξεις, οι απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής, οι τάσεις και το διαρκώς μεταβαλλόμενο εργασιακό περιβάλλον επιβάλλουν την ανάγκη για εκπαίδευση. Και ενώ παλαιότερα η εκμάθηση της αρτοποίησης ήταν εμπειροτεχνική, πλέον σήμερα υπάρχει μια ευρεία γκάμα προγραμμάτων διαφόρων σχολών που προσφέρουν ολοκληρωμένη εκπαίδευση και κατάρτιση και ο ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μέσα από μια ευρεία γκάμα αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες και επιθυμίες του.

Στο τεύχος θα βρείτε επίσης πολύ ενδιαφέροντα άρθρα για την Pinsa Romana, το νέο trend στην εστίαση, τις εισαγωγές τροφίμων στην ΕΕ και εξαγωγές σε τρίτε χώρες και την αυτόλυση.

Επίσης, δείτε νόστιμες συνταγές για ποντιακό πουρμά και λαχταρι – στά μάφιν από σιμιγδάλι.

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!

Από την υπεύθυνη σύνταξης
Ελισάβετ Πετρίδου