ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ – ΒΑΖ

132. Σεπτέμβριος – Οκτώβριος

Ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι, από πολλές απόψεις, έφτασε στο τέλος του, αφήνοντας τους περισσότερους μουδιασμένους από τις εξελίξεις. Φωτιές, πλημμύρες και διάφορα άλλα ατυχή περιστατικά τα αποτελέσματα των οποίων θα βλέπουμε και θα βιώνουμε για πολύ καιρό ακόμα. Σε πείσμα των καιρών, το περιοδικό Αρτοποιός-Greek bakery & pastry είναι εδώ, δίπλα στον επαγγελματία που θέλει να προσφέρει το καλύτερο στους πελάτες του και διαρκώς να μαθαίνει και να εξελίσσεται.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Το τεύχος 132 έρχεται με πλούσια ύλη και κεντρικό ρεπορτάζ τα σνακ, ένας από τους πλέον συχνούς λόγους επίσκεψης στο φούρνο της γειτονιάς μας! Εργαζόμενοι, μαθητές, φοιτητές, όλοι όσοι επισκέπτονται καθημερινά το κοντινότερο αρτοποιείο, αναζητούν φρέσκα, χορταστικά σνακ για να συνοδεύσουν τον απαραίτητο πρωινό καφέ! Ευκαιρία για τον αρτοποιό να προσφέρει αυτές τις επιλογές και να ενθουσιάσει το κοινό του!

Στο τεύχος Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου φιλοξενούμε την κυρία Νάντια Ουζουνοπούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλο των Μύλων Θράκης, η οποία δίνει μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη για τους Μύλους και την πορεία τους μέσα στον περίπου έναν αιώνα λειτουργίας τους!

Μεταξύ άλλων θα βρείτε ενδιαφέροντα άρθρα αλλά και νόστιμες συνταγές για ρεβυθένιο, εφτάζυμο ψωμί και άρτο χωριάτικο, ζυμωμένο στο χέρι!

Καλό φθινόπωρο να έχουμε!

Από την υπεύθυνη σύνταξης
Ελισάβετ Πετρίδου