ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ – ΒΑΖ

130. Μάιος – Ιούνιος

Το καλοκαίρι έχει φτάσει, η διάθεση αλλάζει προς το καλύτερο, ο τουρισμός στη χώρα μας παίρνει τα πάνω του και φυσικά ο επαγγελματίας αρτοποιός αναζητά φρέσκες ιδέες που θα ανανεώσουν την επιχείρησή του και θα ευχαριστήσουν τους πελάτες του.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Το τεύχος Μαΐου-Ιουνίου έρχεται με ένα ρεπορτάζ αγοράς για βιτρίνες, ψυγεία και καταψύκτες. Τεχνολογικός εξοπλισμός που αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια ενός αρτοποιείου αφού καμία επιχείρηση δε μπορεί να λειτουργήσει χωρίς αυτά. Και καθώς αποτελεί μια ακριβή επένδυση, ο επαγγελματίας θα πρέπει να γνωρίζει ακριβώς τι θα του προσφέρει μια τέτοια αγορά. Βρείτε προτάσεις και λύσεις που χρειάζεστε για την επιχείρησή σας και βελτιώστε την απόδοση και την προβολή των προϊόντων σας.

Στο αναλυτικό ρεπορτάζ της αγοράς θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα νέα για προϊόντα αλλά και δράσεις του κλάδου. Στο τεύχος φιλοξενούμε τον Απόστολο Βενέτη, τον 4ης γενιάς ιδιοκτήτη του φούρνου 1907, στου Ψυρρή. Ο ίδιος μιλά για την πορεία του ιστορικού αυτού φούρνου αλλά και το πως λειτουργεί στο σήμερα.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα τεχνικά άρθρα για τα αλκαλοειδή τροπανίου, τα ψωμιά ολικής άλεσης αλλά και την αγαπημένη σε όλους μας μπουγάτσα Σερρών. Φυσικά δε λείπουν και οι συνταγές που σας προτείνουμε!

Καλή ανάγνωση και ένα καλό καλοκαίρι!

Από την υπεύθυνη σύνταξης
Ελισάβετ Πετρίδου