αρτοποιοσ

73. Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2013

Φτάνοντας στο κλείσιμο μίας ακόμη χρονιάς, η εορταστική περίοδος επιστρέφει δριμύτερη για να δώσει πολλές νέες ευκαιρίες στον τομέα της αρτοποιίας. Είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να εφαρμοστούν όλες οι πρωτότυπες ιδέες για δημιουργίες που έχουν πάντα την τιμητική τους αυτήν την εποχή και θα δώσουν μία σημαντική ώθηση στους επαγγελματίες.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Είναι γεγονός ότι με τις ραγδαίες αλλαγές που πραγματοποιούνται, μεταμορφώνεται και ο τρόπος λειτουργίας των επαγγελματιών του κλάδου, αλλά αυτό έχει και μία θετική χροιά. Μέσα από τις δυσκολίες αναδύεται ένα νέο, πιο σύγχρονο προφίλ του επαγγέλματος, με το αρτοποιείο να παύει να είναι απλά ο χώρος όπου ο καταναλωτής προμηθεύεται το ψωμί του. Η νέα μορφή του αρτοποιείου το καθιστά έναν «πολυχώρο» της γεύσης, αφού ο καταναλωτής απολαμβάνει μοναδικά γλυκά και αρτοποιήματα, παρέα με καφέ και όλα αυτά σε εξαιρετικά καλαίσθητους χώρους που του φτιάχνουν την διάθεση.

Σ’ αυτό το πνεύμα και με τις Χριστουγεννιάτικες γιορτές καθ’ οδόν, το τεύχος αυτό στοχεύει στο να σας δώσει νέες δημιουργικές ιδέες για τα εορταστικά σας προϊόντα, αλλά και όλες τις τελευταίες τάσεις που εμφανίστηκαν στον κλάδο, ώστε να έχετε μία πλήρη εικόνα για το σήμερα.

Ευχόμαστε, λοιπόν, για την νέα αυτήν χρονιά να αξιοποιήσετε με δημιουργικότητα και αισιοδοξία τις προτάσεις και τα εργαλεία που σας προσφέρει ο «Αρτοποιός και η δουλειά του».

Καλές γιορτές!

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

[logo-carousel id=logos]