αρτοποιοσ

72. Σεπτέμβριος-Οκτώβριος 2013

Καθώς η καλοκαιρινή περίοδος ολοκληρώθηκε, προκύπτουν νέες ευκαιρίες για δημιουργική και δυναμική επιστροφή τη νέα αυτή σεζόν. Ο αγώνας που καλούνται να δώσουν οι επαγγελματίες μπροστά στις προκλήσεις της εποχής είναι απαιτητικός και δύσκολος, όμως η σκληρή δουλειά και η οργανωμένη στρατηγική πορεία μπορούν να φέρουν την επιθυμητή ανάκαμψη και πρόοδο.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Το μέλλον του επαγγελματία του κλάδου τροφίμων και ποτών κρίνεται σημαντικά από την επιρροή που έχουν οι σύγχρονες τάσεις στη δουλειά του. Η παγκόσμια αγορά θέτει νέες τάσεις, το καταναλωτικό κοινό διαμορφώνει καινούργιες στάσεις και οι επαγγελματίες δεν μπορούν να μείνουν ανεπηρέαστοι. Οι προκλήσεις της νέας εποχής στην αρτοποιία και τη ζαχαροπλαστική κινούν τα νήματα και χαράζουν κατευθύνσεις. Μέσα σε αυτή την αέναη κινητικότητα και τις ραγδαίες εξελίξεις, ο κάθε επαγγελματίας οφείλει να αναδείξει τα ιδιαίτερα στοιχεία του και τη μοναδικότητα της δουλειάς του.

Με το βλέμμα στραμμένο στην ποιοτική δημιουργικότητα, ο “Αρτοποιός και η δουλειά του” παρουσιάζει σ’ αυτό το τεύχος ενδιαφέροντα άρθρα και θέματα που απασχολούν τον σύγχρονο επαγγελματία. Παραθέτει έρευνες, επιστημονικές μελέτες, παρουσιάσεις και τεχνικά θέματα που απασχολούν το σύνολο του κλάδου στην Ελλάδα. Δίνει την τρέχουσα εικόνα της εγχώριας και διεθνούς αγοράς παρουσιάζοντας καινούργια προϊόντα και νέα του κλάδου, ενώ συγκεντρώνει στο ρεπορτάζ αγοράς προϊόντα που αφορούν στις σφολιάτες.

Για τη νέα εποχή που ανοίγεται μπροστά μας θέλουμε με αισιοδοξία και δυναμική δράση να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ιδέες και τα εργαλεία που προτείνει ο “Αρτοποιός και η δουλειά του”.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

[logo-carousel id=logos]