αρτοποιοσ

99. Μάρτιος – Απρίλιος 2018

Το καλοκαίρι μας χτυπά την πόρτα και εμείς γυρνάμε πίσω σε μία γλυκιά συνήθεια, μια σχέση ζωής, έναν «εθισμό» που δύσκολα αντιμετωπίζεται. Ο λόγος φυσικά για το παγωτό, σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού, της ανεμελιάς και της απόλαυσης. Για όλους αυτούς τους λόγους και για πολλούς ακόμα δε θα μπορούσε να λείπει από τον «αρτοποιό» εκτενής αναφορά στο μικρό αυτό πειρασμό.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Σε αυτό το τεύχος υπάρχει ένα μεγάλο αφιέρωμα στο παγωτό με μια ευρεία θεματολογία η οποία περιλαμβάνει προτάσεις από καταξιωμένες εταιρείες του χώρου, αφιερώματα, ιδέες, συνταγές και διατροφικά μυστικά. Ακόμη θα βρείτε εξειδικευμένες προτάσεις από προμηθευτές ειδικά για αρτοποιεία.

Στον «αρτοποιό» Μαρτίου-Απριλίου φιλοξενείται μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη από τον «πατέρα» του παγωτού, Cristiano Ferrero.

Επίσης παρουσιάζονται ενδιαφέρουσες ιδέες για την παρασκευή ψωμιού. Η καλοκαιρινή περίοδος πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς και οι προετοιμασίες στο χώρο της εστίασης έχουν ήδη ξεκινήσει. Εμείς σας προτείνουμε μικρά μυστικά για το πως μπορείτε να εξελίξετε γευστικά το ψωμί σας, να κάνετε τη διαφορά και κατ΄ επέκταση άνοιγμα στο χώρο των εστιατορίων και του φαγητού ευρύτερα.

Επιπλέον, όπως σε κάθε τεύχος, έτσι και σε αυτό, περιλαμβάνονται τα νέα της αγοράς, χρήσιμα άρθρα που αφορούν στην ασφάλεια των τροφίμων, στις τάσεις του κλάδου καθώς και επιστημονικά, διατροφολογικά, τεχνικά και τεχνολογικά άρθρα.

Τέλος, στο τεύχος 99 θα βρείτε τον απολογισμό των εκθέσεων ARTOZYMA 2018 η οποία πραγματοποιήθηκε το Φεβρουάριο στη Θεσσαλονίκη και EUROPAIN 2018 που έλαβε χώρα το Φεβρουάριο στο Παρίσι.

Aπό τον υπεύθυνο σύνταξης

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

[logo-carousel id=logos]