Με τρεις ξεχωριστές εκδηλώσεις σε Θεσσαλονίκη (17 & 18/9), Αθήνα (24 & 25/9) και Κρήτη (1 & 2 /10) παρουσίασε η LAOUDIS FOODS AEBE τα νέα προϊόντα της IREKS για τη φετινή περίοδο, καθώς και όλες τις νέες προτάσεις αρτοποιίας με τις πρώτες ύλες των σημαντικών παραγωγών που αντιπροσωπεύει επίσημα στην ελληνική αγορά (IRCA, CORMAN κ.α.). Όπως αναμένονταν, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των αρτοποιών στις φετινές “Laoudis Bakery Days” συγκέντρωσαν δύο από τα νέα μίγματα αρτοποιίας της Ireks, τα οποία δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε αρτοποιό να προσφέρει μοντέρνα καινοτόμα ψωμιά που ως σήμερα οι καταναλωτές μπορούσαν να προμηθευτούν μόνο σε τυποποιημένη-συσκευασμένη μορφή! Συγκεκριμένα, το νέο δεκάσπορο ψωμί φύτρου “Ten Sprouts” (με αλφάλφα, σιτάρι, φαγόπυρο, καλαμπόκι, όλυρα, κεχρί, λούπινο, λινάρι, μπιζέλι και φακή) και το νέο εντυπωσιακό ψωμί από φαγόπυρο, “Wholemeal Buckwheat Bread Ireks”.