fbpx

Νοέ 26, 2024 | Νεα

Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας: Masterclass από τον Josep Pascual Aguilera

Η Loulis Food Ingredients διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ακόμα ένα διήμερο Masterclass στην Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας, με κεντρικό πρόσωπο τον διεθνούς φήμης Chef Josep Pascual Aguilera. Ο Ισπανός Master baker παρουσίασε μοναδικές συνταγές ψωμιών και αρτοσκευασμάτων, εμπνευσμένες από τη Λατινική Αμερική και τη Μεσόγειο, μοιράστηκε με τους επαγγελματίες που συμμετείχαν πολλές ιδιαίτερες τεχνικές, ενώ μίλησε και για τις παγκόσμιες τάσεις του κλάδου.
www.loulismills.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.