Με 4 σεμινάρια που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στους συμμετέχοντες, ολοκληρώθηκε ο κύκλος επαγγελματικών σεμιναρίων της LAOUDIS CHEF ACADEMY για το 2020. Το τελευταίο 10ήμερο του Σεπτεμβρίου δύο καταξιωμένες δημιουργοί, η φιναλίστ του Bake Off Greece ∆ώρα Γεωργίου και η βραβευμένη Ιταλίδα Cecilia Campana (εικόνα), μύησαν στις τούρτες ζαχαρόπαστας, γενεθλίων και γαμήλιες αντίστοιχα, πολλούς φιλόδοξους ζαχαροπλάστες που παρακολούθησαν τα 1ήμερα και 2ήμερα γκρουπ. Τα επόμενα σεµινάρια ζαχ/κής και παγωτού αναμένονται την άνοιξη 2021. Στο Laoudis.gr και στο Facebook θα ενημερώνεστε για όλες τις εξελίξεις της σχολής!
www.laoudis.gr