Η ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΙΚΑΣ ΑΕΒΕ, σε συνεργασία με τη Les Vergers Boiron, ηγέτιδα στον κλάδο των κατεψυγμένων φρούτων και πουρέδων, διοργάνωσε με επιτυχία εξειδικευμένο tutorial με τον κορυφαίο pastry chef Thibault Marchand, Corporate Chef και Technical Ambassador της εταιρείας. Το σεμινάριο, που πραγματοποιήθηκε στις 11-13 Μαρτίου στο showroom της εταιρείας, συγκέντρωσε πλήθος επαγγελματιών, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν παρακολουθώντας για πρώτη φορά ένα σεμινάριο αποκλειστικά αφιερωμένο στη χρήση πουρέδων φρούτων. Μέσα από στρατηγικές συνεργασίες, η ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΙΚΑΣ ΑΕΒΕ φέρνει τις τελευταίες τάσεις και τεχνικές, προσφέροντας έμπνευση και εξέλιξη στους επαγγελματίες του κλάδου.