fbpx

Μαρ 19, 2025 | Νεα, Προϊόντα

Επίδειξη τεχνικών και πρακτικών εφαρμογών για πουρέδες φρούτων από την ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΙΚΑΣ ΑΕΒΕ

Η ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΙΚΑΣ ΑΕΒΕ, σε συνεργασία με τη Les Vergers Boiron, ηγέτιδα στον κλάδο των κατεψυγμένων φρούτων και πουρέδων, διοργάνωσε με επιτυχία εξειδικευμένο tutorial με τον κορυφαίο pastry chef Thibault Marchand, Corporate Chef και Technical Ambassador της εταιρείας. Το σεμινάριο, που πραγματοποιήθηκε στις 11-13 Μαρτίου στο showroom της εταιρείας, συγκέντρωσε πλήθος επαγγελματιών, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν παρακολουθώντας για πρώτη φορά ένα σεμινάριο αποκλειστικά αφιερωμένο στη χρήση πουρέδων φρούτων. Μέσα από στρατηγικές συνεργασίες, η ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΙΚΑΣ ΑΕΒΕ φέρνει τις τελευταίες τάσεις και τεχνικές, προσφέροντας έμπνευση και εξέλιξη στους επαγγελματίες του κλάδου.

 

www.yiannikas.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.