Αυτό το φθινόπωρο η LAOUDIS FOODS έφερε στην Ελλάδα τρεις πολύ φημισμένους Γάλλους Pastry Chefs. Συγκεκριμένα, την εορταστική παρουσίαση ζαχ/κής στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε ο φημισμένος κ. Bruno Couret, έμπειρο στέλεχος της FLAVORS & CHEFS, ενώ λίγες ημέρες μετά, στην Αθήνα, ο κ. Francois Galtier, με την υποστήριξη της παραγωγού σοκολατένιων διακοσμητικών DOBLA, πρόσφερε επίσης ένα απολαυστικό show ζαχαροπλαστικής!
Την ίδια στιγμή στην LAOUDIS CHEF ACADEMY, ένας ακόμη Γάλλος, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ζαχ/κης, κ. Michel Willaume, πραγματοποιούσε το τριήμερο workshop “4 Seasons”, στους τυχερούς μαθητές της τεχνικής ακαδημίας!